Política de privacitat

 

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Andbank Wealth Management, SGIIC, S. a. amb CIF A78567153 (d’ara endavant, “ AWM”), amb domicili en Carrer de Serrano 37, 28001, Madrid. Vostè podrà posar-se en contacte quan així ho estimi oportú amb el Delegat de Protecció de Dades de AWM, a través de l’adreça postal esmentada, en l’adreça de correu dpo@andbank.es o bé a través del telèfon +34 912 062 850.

Per a què tractem les seves dades personals?

En el cas que Vostè hagi emplenat les seves dades en el formulari de “Contacte”, AWM tractarà les seves dades personals identificatives i de contacte amb la finalitat de donar curs a la seva petició i poder posar-se en contacte amb Vostè per a ajudar-lo si fos necessari.

L’interessat que desitgi contactar amb AWM a través de la Pàgina Web, emplenarà un formulari a aquest efecte en el qual inclourà les seves dades personals, així com el missatge que desitja enviar. El tractament que AWM realitza amb aquestes dades personals té el seu fonament en l’interès de l’usuari a establir contacte amb AWM com també en l’interès legítim de AWM a poder atendre les consultes que puguin formular els potencials clients, o mers usuaris de la web que poguessin interessar-se en els serveis de AWM. Així mateix, serà el propi usuari qui, es posi en contacte amb AWM amb la finalitat d’obtenir la informació que precisa.

Així mateix, i en cas que el Vostè ho consenti de manera explícita a través del marcat de la corresponent casella, AWM tractarà les dades personals (únicament dades de contacte) per a enviar-li comunicacions comercials xarrupa els seus productes i serveis de banca privada, fins i tot per vies electròniques.

Com recaptem les seves dades?

Les dades personals tractats per AWM han estat proporcionats directament per Vostè mitjançant l’emplenament dels formularis disposats a aquest efecte a través de la Pàgina Web.

Per quant temps conservarem les seves dades?

1.- En el supòsit que Vostè hagi contactat amb AWM a través del formulari de “Contacte”, tractarem les seves dades durant el temps necessari per a resoldre la mateixa, i en tot cas, en un termini no superior a 3 mesos. AWM procedirà a suprimir les seves dades una vegada transcorregut aquest període.

2.- En el cas que hagi acceptat rebre comunicacions comercials de AWM sobre els seus productes i serveis de banca privada, tractarem les seves dades es mantindran en el sistema de manera indefinida en tant l’interessat no exerciti el seu dret de supressió o oposició. Li recordem que Vostè podrà exercir els seus drets per a no rebre més comunicacions de AWM en qualsevol moment.

A qui cedim les seves dades?

AWM compta amb col·laboradors prestadors de serveis, com pot ser companyies de manteniment informàtic i web, serveis jurídics i gestories administratives que, amb motiu de la prestació dels seus serveis, poden accedir a dades de caràcter personal de AWM.

AWM fa una meticulosa selecció i control d’aquests tercers amb els quals té subscrits uns acords de protecció de dades, on aquests s’obliguen a seguir una sèrie d’obligacions en matèria de protecció de dades.

Fora dels supòsits anteriors, AWM no comunica les seves dades personals a cap tercer addicional.

Mesures de Seguretat

AWM declara que ha adoptat totes les mesures de seguretat necessàries per a assegurar la integritat, seguretat i conservació de les dades personals emmagatzemades en els seus sistemes, de conformitat amb el que es disposa en la normativa vigent en matèria de protecció de dades, reconeixent i apreciant la importància de l’ús responsable d’aquesta informació.

Quins són els seus drets quan ens faciliti les seves dades i com pot exercitar-los?

Un. podrà, en els termes establerts en la normativa sobre protecció de dades, revocar en qualsevol moment l’autorització concedida per al tractament i la cessió de les dades personals, així com exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició, limitació, supressió, portabilitat i a no ser objecte de decisions automatitzades dirigint-se per escrit a a el Delegat de Protecció de Dades de AWM dirigint-se a la següent adreça de correu electrònic dpo@andbank.es.

Davant qui pot fer valer els seus drets en matèria de protecció de dades?

En el cas que Vostè entengui que s’ha vist vulnerat algun dels seus drets en protecció de dades, Vostè podrà dirigir-se a AWM amb la finalitat que aquesta pugui rectificar o posar fi a la seva inquietud en la matèria davant la direcció esmentada en l’apartat anterior. En qualsevol cas, sempre podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades del seu domicili, amb la finalitat de salvaguardar els seus drets.