Andbank Advice

Solucions

Andbank Advice és la solució per a tots aquells inversors que demanden un servei d'assessorament de la màxima qualitat, basat en un procés de gestió flexible, i en el coneixement profund de les expectatives del client.


Un servei dissenyat específicament per a aquells que volen decidir sobre les seves inversions, però necessiten el suport actiu, constant i expert del seu banquer privat. Un model en el qual prevalen la claredat, la transparència i la relació amb el client.

Client

El client és el que defineix els seus objectius i el nivell de risc que vol assumir. Nosaltres ens ocupem de dissenyar l’estratègia d’inversió que més s’adeqüi al seu perfil, amb la flexibilitat d’adaptar la proposta, fins que estigui alineada amb les seves preferències.

Objectiu

El client també determina les metes de rendibilitat i el nivell de risc a assumir. Andbank Advice està regulat de manera clara, sota el marc d’un contracte d’assessorament i emparat per la normativa europea MiFID. Per això, els interessos de l’inversor sempre estaran protegits.

Equip

Banquers amb una dilatada experiència i sòlida formació específica que es recolzen en un ampli equip de selectors de fons, analistes i gestors.

A més, comptem amb un Comitè d’Inversions Global i Independent en el qual participen especialistes de tres continents, que s’encarreguen d’analitzar l’atractiu de tots els actius de manera global. L’assignació estratègica d’actius s’ajusta al seu perfil particular, amb successives revisions tàctiques per a poder aprofitar les oportunitats del mercat i l’evolució dels diferents actius.

Solucions d'inversió

Veure més solucions d'inversió