Contactar

Estem al seu servei

Si vol més informació o fer-nos qualsevol suggeriment pot fer-ho a través de diversos canals. Estarem encantats d'escoltar-li.


Telèfon d'atenció telefònica

91 000 59 37 / 900 255 256

Formulari de contacte

    L'informem que Andbank España, S. A., amb domicili social en Passeig Castellana 55, 3r, 28046, Madrid, recapta les seves dades personals per al seu tractament, que es fonamenta en l'interès de l'usuari a establir contacte amb Andbank com també en l'interès legítim de Andbank a poder atendre les consultes que puguin formular els potencials clients i a fi de remetre-li comunicacions comercials sobre els nostres productes.
    L'interessat podrà, revocar en qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament de les dades personals, així com exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició, limitació, supressió, portabilitat i a no ser objecte de decisions automatitzades dirigint-se per escrit a Passeig de la Castellana, 55, 3 Planta, 28046, Madrid, o a dpo@andbank.es

    Andbank tractarà les dades incorporades a aquest formulari amb la finalitat de complir amb la seva sol·licitud de contacte. Pot exercitar els seus drets en protecció de dades, així com accedir a la resta d'informació obligatòria sobre protecció de dades en els links següents: informació protecció de dades client Andbank/informació protecció de dades no client Andbank.

    Accepto rebre d’Andbank, fins i tot per via telemàtica, informació sobre productes i serveis del mateix Andbank, així com d'altres entitats del Grup Andbank, segons el que es detalla en els links següents: informació protecció de dades client Andbank/informació protecció de dades no client Andbank.