Qui som

Andbank és una entitat especialitzada en banca privada amb més de 90 anys d'experiència en la gestió integral de grans patrimonis.

La preservació del patrimoni i la creació de valor per als nostres clients són les dos grans màximes en la gestió, marcada per la qualitat, l'excel·lència i la independència, així com per una cerca constant de rendibilitat, tenint sempre present el perfil de risc de cada client.


Andbank va començar a operar a Espanya l’any 2012, compta amb fitxa bancària autoritzada pel Banc d’Espanya registrada amb el número 1.544. En 2014, va adquirir el negoci de banca personal i banca privada de Inversis Banc. Amb aquesta operació, Andbank s’ha convertit en una de les principals entitats independents de banca privada a Espanya, amb presència en 24 províncies.

Oferim serveis especialitzats en gestió de patrimonis i banca privada a través de tres canals: oficines físiques, agents financers i banca digital, comptem amb una de les majors plataformes d’intermediació de productes de tercers que existeixen a Europa, que permet l’accés a més de 10.000 fons d’inversió, més de 1.000 ETFs i 6.000 valors de 30 mercats diferents.

La nostra proposta de valor es fonamenta en tres pilars: transparència, proximitat i compromís amb el client.

  • Transparència. Una de les nostres màximes per a oferir l’accés a la informació de manera clara i veraç. Els nostres analistes seleccionen la inversió que més s’ajusta a les necessitats de cada client, respectant sempre la independència en les recomanacions i evitant qualsevol tipus de conflicte d’interès.
  • Proximitat. El nostre equip de professionals, amb més de 20 anys d’experiència de mitjana en la gestió de patrimonis, proporciona un servei personalitzat per a cada client.
  • Compromís. El client sempre està en el centre del nostre model de negoci. Per a cobrir les seves necessitats, li oferim les solucions més adequades amb un servei adaptat al seu perfil inversor i recolzat en les últimes innovacions tecnològiques aplicades en el sector financer.

A més, també comptem amb una gestora de fons a Espanya: Andbank Wealth Management. En l’actualitat gestiona més de 1.600 milions a través de 30 fons, 60 SICAVs i més de 700 carteres d’inversió.

Així mateix la nostra xarxa d’agents financers i EAFIS és una de les més importants d’Espanya. En total, col·laborem amb més de 98 agents exclusius, amb una dilatada experiència professional, i 48 empreses d’assessorament financer o EAFIs.

Informació Corporativa