Qui som

Andbank és una entitat especialitzada en banca privada amb més de 90 anys d'experiència en la gestió integral de grans patrimonis.

La preservació del patrimoni i la creació de valor per als nostres clients són les dos grans màximes en la gestió, marcada per la qualitat, l'excel·lència i la independència, així com per una cerca constant de rendibilitat, tenint sempre present el perfil de risc de cada client.


Andbank va començar a operar a Espanya l’any 2012, compta amb fitxa bancària autoritzada pel Banc d’Espanya registrada amb el número 0200. En 2014, va adquirir el negoci de banca personal i banca privada de Inversis Banc. En 2018 incorpora l’entitat especialitzada en gestió de patrimonis Merchbanc i en 2020 el negoci de la gestora de fons d’Esfera. En 2021 tanca l’adquisició de Bank Degroof Petercam Spain.Amb aquesta operació, Andbank s’ha convertit en una de les principals entitats independents de banca privada a Espanya, amb presència en 24 províncies.

Oferim serveis especialitzats en gestió de patrimonis i banca privada a través de tres canals: oficines físiques, agents financers i banca digital, comptem amb una de les majors plataformes d’intermediació de productes de tercers que existeixen a Europa, que permet l’accés a més de 10.000 fons d’inversió, més de 1.000 ETFs i 6.000 valors de 30 mercats diferents.

La nostra proposta de valor es fonamenta en tres pilars: transparència, proximitat i compromís amb el client.

  • Transparència. Una de les nostres màximes per a oferir l’accés a la informació de manera clara i veraç. Els nostres analistes seleccionen la inversió que més s’ajusta a les necessitats de cada client, respectant sempre la independència en les recomanacions i evitant qualsevol tipus de conflicte d’interès.
  • Proximitat. El nostre equip de professionals, amb més de 20 anys d’experiència de mitjana en la gestió de patrimonis, proporciona un servei personalitzat per a cada client.
  • Compromís. El client sempre està en el centre del nostre model de negoci. Per a cobrir les seves necessitats, li oferim les solucions més adequades amb un servei adaptat al seu perfil inversor i recolzat en les últimes innovacions tecnològiques aplicades en el sector financer.

A més, també comptem amb una gestora de fons a Espanya: Andbank Wealth Management. En l’actualitat gestiona més de 1.600 milions a través de 30 fons, 60 SICAVs i més de 700 carteres d’inversió.

Així mateix la nostra xarxa d’agents financers i EAFIS és una de les més importants d’Espanya. En total, col·laborem amb més de 98 agents exclusius, amb una dilatada experiència professional, i 48 empreses d’assessorament financer o EAFIs.

Informació Corporativa