Wealthprivat Bank Q&A

Junts Creem Valor

El Banc d’Espanya i el Banc Central Europeu han aprovat l’operació d’integració de Bank Degroof Petercam Spain (actualment denominat Wealthprivat Bank) en Andbank España.

Aquesta operació suposa per a vostè la incorporació a una entitat especialitzada en la gestió de grans patrimonis, amb 90 anys d’història, on tres generacions de banquers han anat prenent el relleu mantenint la mateixa vocació: preservar i fer créixer el patrimoni dels clients. Andbank España, present a Espanya des de l’any 2012, es posiciona com la segona entitat del rànquing TOP 10 de banca privada el focus de la qual és l’especialització.

Andbank España, compta amb un volum de negoci de més de 13.000 milions d’euros, 21 centres de banca privada i un equip ampli d’especialistes en diverses matèries que complementaran el servei que, al llarg d’aquests anys, li han brindat en Bank Degroof Petercam Spain. A aquesta estructura s’uniran, a partir d’ara, els professionals i les oficines de Degroof Petercam Spain per a continuar prestant-li el mateix servei excel·lent del qual gaudia. En aquest sentit, hem preparat una sèrie de preguntes que pretenen resoldre aquells dubtes que aquesta operació pot plantejar-li.


Sobre Andbank España:


Sobre Wealthprivat Bank:


Sobre els serveis:


Sobre operativa:


Sobre condicions econòmiques, dades i comissions:


Sobre la gestió:


Sobre els pròxims passos: