Contactar

Estem al seu servei

Si vol més informació o fer-nos qualsevol suggeriment pot fer-ho a través de diversos canals. Estarem encantats d'escoltar-li.


Telèfon d'atenció telefònica

91 000 59 37 / 900 255 256

Formulari de contacte

    L'informem que Andbank Wealth Management, SGIIC, S. A., amb domicili social en Carrer de Serrano 37, 28001, Madrid, recapta les seves dades personals per al seu tractament, que es fonamenta en l'interès de l'usuari a establir contacte amb Andbank Wealth Management com també en l'interès legítim de Andbank Wealth Management a poder atendre les consultes que puguin formular els potencials clients i a fi de remetre-li comunicacions comercials sobre els nostres productes.
    L'interessat podrà, revocar en qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament de les dades personals, així com exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició, limitació, supressió, portabilitat i a no ser objecte de decisions automatitzades dirigint-se per escrit a Carrer de Serrano 37, 28001, Madrid, o a dpo@andbank.es

    He llegit i accepto la política de privacitat[+].

    Acepto rebre de Andbank o altres entitats del Grup Andbank, inclusivament per via telemàtica, informació sobre productes i serveis.