Gestión Best

Solucions

Diferents estils. Els millors gestors. Accedeixi a l'arquitectura oberta de gestió.


Faci clic aquí per a accedir a la fitxa comercial dels fons (Carmignac, JP Morgan , Morgan Stanley, M&G y BlackRock) i a la documentació dels fons

Gestión Best és un servei exclusiu de Andbank. Es tracta d’un esquema d’inversió pel qual cinc gestores internacionals, seleccionades per Andbank -que compten amb una àmplia gamma de fons i potents equips de gestió- aporten la seva anàlisi i estratègia per a aconseguir la millor rendibilitat, en un escenari de volatilitat controlada i limitada al 10%.

A través de Gestión Best proporcionem al nostre client l’accés directe a l’estratègia de gestió de cases independents, amb una particular visió dels mercats, personalitat pròpia a l’hora d’invertir i una gamma de fons àmplia i capdavanters equips de multigestió. En l’actualitat, mantenim acords amb cinc de les gestores més importants a nivell internacional: Carmignac, JP Morgan, Morgan Stanley, M&G i BlackRock. Aquestes dues últimes de recent incorporació al gener de 2019.

Best Carmignac

Filosofia d’inversió basada en la preservació del capital en el llarg termini. Destaquen per la seva flexibilitat en la implementació del asset allocation i la seva àmplia experiència en la gestió d’actius en el món dels emergents.

Best Morgan Stanley

La combinació i visió macroeconòmica amb implementació quantitativa, cerca ser capaç, de manera molt dinàmica, de gestionar l’exposició a diferents classes d’actius amb l’objectiu de minimitzar la volatilitat i maximitzar la rendibilitat.

Best JP Morgan

Destaca per la seva àmplia gamma de productes en fons d’inversió, sent un dels majors especialistes en la gestió de multiactius i actius de renda variable.

Best M&G

La seva flexibilitat aplicada a la gestió i la seva gamma de productes de asset allocation i de productes de renda fixa reflecteix l’àmplia experiència en la gestió d’actius financers.

Best BlackRock

Especialista a l’hora d’implementar tant estratègies actives en fons d’inversió com estratègies passives a través de ETFs i fons indexats.

 

Gestió Best és un servei que suposa un pas més en l’arquitectura oberta, en el qual els nostres clients tenen la possibilitat de seleccionar gestors de primer nivell. Els millors fons d’inversió i els gestors amb major talent al seu abast.

Solucions d'inversió

Veure més solucions d'inversió