Gestión Multiperfil

Solucions

Un model únic. Cinc carteres de fons d'inversió perfilades per que seleccioni la que millor s'ajusti a les seves necessitats.


Faci clic aquí per a accedir a la fitxa comercial dels fons (Moderat, Equilibrat, Inversió, Dinàmic y Agressiu) i a la documentació dels fons

Gestión multiperfil és un model únic per a la gestió de fons d’inversió de tercers, mitjançant el qual els nostres analistes troben les millors oportunitats d’inversió entre més de 5.000 fons d’inversió i 200 gestores de reconegut prestigi, a nivell nacional i internacional. Una aposta per democratitzar el món de la inversió, que l’entitat posa a la disposició de tots els clients que disposin d’actius financers.

Contractant Gestión Multiperfil, els nostres clients poden accedir a un exclusiu model de gestió de fons en el qual els nostres analistes -reconeguts i premiats en diferents fòrums- decideixen quins són els fons d’inversió que millor s’adapten al perfil inversor de cada client. L’objectiu és aprofitar les oportunitats que presenta el mercat i trobar la màxima rendibilitat per a la seva inversió, sempre tenint en compte el risc.

Gamma de fons d’inversió perfilats

Gestión Multiperfil inclou cinc perfils d’inversió, que s’adapten a les necessitats de cada client. Des de Gestión Multiperfil Moderat -un perfil més defensiu amb la filosofia de preservació del capital- fins al Gestió Multiperfil Agressiu, amb el qual pot invertir fins a un 100% en renda variable. Els perfils d’inversió intermedis són equilibrat, inversió i dinàmic, amb percentatges màxims en renda variable de fins al 30%, 50% i 75%, respectivament.

Gestió Multiperfil Agressiu compta amb 4 estrelles Morningstar, la qual cosa li situa entre el 32,5% dels millors fons de la seva categoria, mentre que elGestió Multiperfil Dinàmic y el Gestió Multiperfil Inversió compten amb 3 estrelles Morningstar. Aquestes qualificacions suposen un marxamo de qualitat i un reconeixement per a l’entitat i per als gestors dels fons.

La diversificació i l’arquitectura oberta són les principals característiques dels fons perfilats, que permeten accedir a les millors gestores del mercat, i a un bon asset allocation.

Solucions d'inversió

Veure més solucions d'inversió